A vágy ad életet az ízeknek
 

Én, a Séf

Közel 18 éve koptatom már a konyha kövét. Gyermekkoromban is a vendéglátás vett körül, talán mondhatom, hogy ebben nőttem fel. 

A karrierem elején sok olyan kollégával találkoztam, akinek a szakács szakma csak munkát jelentett, ám én mindig igyekeztem újító lenni.  Nyílván ez a régi magyar gasztronómiában nem volt könnyű. Mára azonban a régi stílust szépen lassan átvette a Fine Dining és a fúziós konyha. Ekettőt sikeresen ötvözve immáron negyedik éve vagyok a Révész étterem és a Dudits Kastély Executive Chef -je. 

 A konyha irányítása mellett szakmai tanácsadással és kreatív tervezéssel is foglalkozom. Több cégnek vagyok a tanácsadója, mind szakmai, mind HACCP  téren. A hátam mögött tudhatok több exkluzív bor, illetve vacsora estet, és Michelin csillagos vacsorákat is.

Hagyomány és innováció

Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés és újítás. A Fine Dining konyhától a bisztró konyhán át, egészen a BBQ-ig minden stílust szeretek megismerni, majd azokat ötvözve új ízeket kitalálni.  Kedvenc fogásaim a régi magyar ételek. Konyhámon ezeket helyezem új köntösbe és hívom ismét életre.

A jövő

Mindamellett, hogy folyamatosan fejlesztem a saját szakmai tudásomat, szeretnék azok közé a Séfek közé tartozni, akik hozzá tudnak tenni a jövő generációjának fejlődéséhez. Célom, hogy a vidéki gasztronómiát magasabb szintre emeljük, és rámutassuk, hogy a vidéki éttermeket is érdemes megismerni.

 .